Pojam modernog.

by - June 10, 2018

Pitam se, kada kažemo da je nešto u modi, na šta konkretno mislimo? Na sreću, nove patike, bogatog frajera ili Instagram?! Sve je to u modi, ali verovatno od ličnosti do ličnosti zavisi shvatanje modernog, s obzirom da je taj pojam i nastao u 21. veku. Gledajući sebe i shvatajući da mi jeftina prodaja tela, bogati frajeri, ili zaludjenost mrežama nisu moderni pjmovi, odlučila sam da ja plasiram moj vid mode. 

Ako pričamo o odevanju, pa, svako ima svoj stil, te se ne bih usudila da to kao potpuni amater komentarišem. Ja sam jedna opuštena osoba, koju možete videti i u svečanoj košulji i u sportskoj trenerci, ono što nosim spolja je relativno i prolazno, danas mogu da budem i sredjena i atraktivna već sutra da usled životnih okolnosti izgubim tu kvazi lepotu. 

Moderno je, po meni, biti čovek, dobar čovek u moru onih što su samo živa bića, a po pitanju emocija su isti kao i skakavci. Pitate se koliko godina nisam izašla u svet i videla koliko je populacija postala loša i tupa, pa tuplja i od onog ugla većeg od 90 stepeni, jesam, videla sam, ali opet kažem ja sam ovde da vam plasiram moju modu. Recimo Nacin brend- biti čovek i čuvati prave vrednosti.

Pre nego što uskočite u mračan svet ove populacije, odlučite se na poroke i prodaju svih emocija i pravih vrednosti, pre nego što kažete NE dobrim ljudima, shvatite da niste u modi, samo ste prazni.


You May Also Like

0 comments